Mladi vozač (18) nije se zaustavio na znak stop. Djevojčica (5) hitno je prebačena u koprivničku bolnicu

U tom času glavnom prometnicom u svojem je vozilu prolazila majka (56) s djetetom (5)


Autor: podravski.hr — 02.07.2018. / 11:09 Crna kronika

ILUSTRACIJA / Hitna je brzo došla na mjesto nesreće

Petogodišnja djevojčica ozlijeđena je i zbrinuta u koprivničkoj Općoj bolnici u težoj prometnoj nesreći u Kapeli Podravskoj kod Ludbrega.
Kako je jutros priopćila varaždinska Policijska uprava, nesreća se dogodila kad je mladi vozač (18) svojim automobilom izletio sa sporedne na glavnu prometnicu ne zaustavivši se na znak stop. U tom času glavnom prometnicom u svojem je vozilu prolazila majka (56) s djetetom (5). Težina ozljeda djevojčice zasad nije poznata.
“U petak, 29. lipnja oko 8.45 sati u Kapeli Podravskoj, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 18 godina je upravljao osobnim vozilom iz smjera Svetog Petra u smjeru Kapele Podravske. Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom koje je prometnim znakom obilježena kao cesta s prednošću prolaska, nije vozilo zaustavio na znak obavezno zaustavljanje, već je vozilom ušao u raskrižje, a da prethodno nije propustio vozilo kojim je županijskom cestom iz smjera Slokovca u smjeru Kapele Podravske upravljala 56-godišnjakinja, te je došlo do udara vozila. Ozljede je zadobila 5-godišnja djevojčica, te joj je medicinska pomoć pružena u koprivničkoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane”, priopćila je varaždinska policija. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA