Mladić (19) sjeo je u ‘bijesni’ bmw i pošteno dao gas. No, nije primijetio ‘bijesni’ bmw iza sebe…

Kazao je kako mu je žao zbog prekršaja i zamolio sutkinju da mu ublaži kaznu


Autor: podravski.hr — 09.05.2018. / 11:03 Crna kronika

Policijski presretač - superbrzi bmw

Mlađahni Valentino (19) iz Đurđevca vozio se u svojem ‘bijesnom’ bmw-u čak 150 kilometara na sat kroz naselje u kojem je ograničenje brzine 50 kilometara na sat. Na njegovu žalost, nije primijetio da ga već kilometrima slijedi policijski presretač, također ‘bijesni’ bmw.
Kad je pošteno dao gas vozeći se kroz Delove blizu Koprivnice, ispred njega odjednom se stvorio automobil s dobro poznatim svjetlosnim porukama – ‘slijedi me, policija’. Valentina su većim dijelom puta od Đurđevca pratili koprivnički prometni policajci u svojem presretaču. Cijelim putem su ga snimali, a kad je Valentino naglo povećao brzinu kroz naselje gdje se smio voziti tek 50 km/h, policajci su ga zaustavili.
Premda je mladić brzinu prekoračio za gotovo 100 km/h, nije završio na policiji već su mu policajci na mjestu ispisali prekršajnu prijavu. Slučaj je ovih dana dospio na koprivnički Prekršajni sud, no Valentino se nije pojavio na raspravi već je sutkinji Dubravki Miloloži dostavio svoju pisanu obranu.
Kazao je kako mu je žao zbog prekršaja i zamolio sutkinju da mu ublaži kaznu i ne oduzme vozačku dozvolu. Sutkinja ga je proglasila krivim i ipak oduzela vozačku dozvolu na mjesec dana. Kaznila ga je s 6300 kuna kazne zajedno sa sudskim troškovima. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA