Mladić (32) divljački pretukao bivšu djevojku i ‘cipelario’ je nakon što se osvijestila. Danas je strpan u zatvor

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela


Autor: podravski.hr — 07.01.2019. / 13:52 Crna kronika

Ilustracija / Potukli se dečko i cura

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici provelo je prvo ispitivanje uhićenog mladića (32) zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela pokušaja teške tjelesne ozljede i prijetnji.

– Postoji osnovana sumnja da je 32-godišnjak 3. siječnja ove godine u obiteljskoj kući u Koprivnici zadao više udaraca svojoj bivšoj djevojci šakom po glavi i tijelu, usljed čega je ona pala u nesvijest, a nakon što se osvijestila, više ju je puta udario nogom u stražnji dio nogu i leđa te joj zaprijetio da će je ubiti – navode koprivnički tužitelji.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. (rm)

FOTO: ILUSTRACIJA