Mladić divljački pretukao svoju majku, cijelo lice bilo joj je u krvnim podljevima. No, ne ide u zatvor

Kaznenim nalogom Općinskog suda u Bjelovaru osuđen je na godinu dana uvjetno, i to za dva kaznena djela - nanošnje tjelesnih ozljeda bliskoj osobi i prijetnje smrću


Autor: podravski.hr — 13.02.2019. / 12:24 Crna kronika

Ilustracija / Majka je dobila teške batine

Dalibor (27) divljački je premlatio majku oko 22 sata u obiteljskoj kući kod Bjelovara. Nesretnu je ženu dlanovima i šakama snažno izudarao po licu, davio je rukama i zaprijetio joj da će je ubiti.

Kaznenim nalogom Općinskog suda u Bjelovaru osuđen je na godinu dana uvjetno, i to za dva kaznena djela – nanošnje tjelesnih ozljeda bliskoj osobi i prijetnje smrću. Dobio je točno onoliko koliko je za njega tražilo tamošnje općinsko državno odvjetništvo.

Prema presudi, Dalibor je jedne nedjeljne večeri u veljači prošle godine majci nanio tjelesne ozljede. Liječnici su ustanovili kako joj je cijelo lice bilo u krvnim podljevima, posebno oko očiju, čela i usana koje su bile razderane.

– Odi sad u sobu, ne smiješ o ovome nikome ni pisnuti! Ako se nekome javiš, ubit ću te – zaprijetio je potom jadnoj ženi.

No, majka je – premda prestravljena – svejedno uspjela dozvati policiju koja je Dalibora bila uhitila. Nisu poznati motivi zbog kojih je mladić prebio majku. (rm)

FOTO: ILUSTRACIJA