Mladić iz Koprivnice napao majku i unosio joj se u lice: “Ne mogu od tebe ni spavati! “

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mladić (27) iz Koprivnice uhićen je i noć je proveo na policiji zbog bezrazložnog divljanja u obiteljskom domu tijekom kojeg se okomio na vlastitu majku. Nesretnu je ženu oholi mladić napao u večernjim satima 21. siječnja ove godine. Prema nedavnoj presudi Prekršajnog odjela koprivničkog Općinskog suda, 27-godišnjak je oko 21 sat izvrijeđao majku. Vikao joj je: “Ostavi me na miru p…a ti materina! Ne daš mi mira” Ne mogu od tebe ni spavati!”.

Nakon grmljavine pogrdnih riječi i uvreda mladić je ustao i okomio se na majku. Unosio joj se u lice i stiskao svoje šake iskazujući svoj bijes kao da će je udariti. Poniženog dostojanstva i straha od nasilnog sina, nesretna je žena pozvala policiju. Policijski službenici nasilnika su uhitili i priveli u postaju gdje je zadržan do sljedećeg dana. Prekršajno je prijavljen redovnim postupkom na koprivničkom Općinskom sudu, a policijskim se optužnim prijedlogom nedavno bavila sutkinja Dubravka Miloloža.

Okrivljeni mladić nije se odazvao na zakazano ročište, niti je sudu dostavio pisanu obranu na temelju koje bi mu sutkinja mogla ublažiti kaznu. Na temelju dokaza koje je imala od policije, proglasila ga je krivim i kao dosad nekažnjavanu osobu osudila plaćanjem novčane kazne.

Prvotnih 900 kuna umanjila je za 300 kuna jer je bio uhićen i lišen slobode, tako da na kraju sa sudskim troškovima mora platiti 600 kuna kazne.

Foto Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI