Mladić se htio pomiriti s curom koja ga je ostavila. Mirenje je bilo toliko burno da su ga uhitili

Kako je bio pijan završio u postaji na triježnjenju, a prekjučer prijepodne, nakon što je došao k sebi, ratoborni je 22-godišnjak prebačen na sud


Autor: podravski.hr — 21.12.2018. / 20:00 Crna kronika

Ilustracija / Mladić je priveden na Prekršajni sud

Mladić (22) iz koprivničkoga prigradskog naselja Starigrad uhićen je i osuđen na Prekršajnom sudu nakon što je u ponedjeljak navečer pijan napravio pravi cirkus u kafiću Kumice u Starogradskoj ulici u Koprivnici.

Prema pravomoćnoj presudi, 22-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,08 promila oko 22.30 sati glasno vikao, galamio i vrijeđao bivšu djevojku. Navodno se htio pomiriti s njom. Kad je izašao iz kafića, konobarica mu je zaključala vrata kako bi spriječila njegov povratak i daljnje vrijeđanje na koje je bio spreman.

No, mladića je zaključavanje vrata dodatno razjarilo. Počeo je udarati po ulaznim vratima kafića tako snažno da je razbio staklo. Konobarica je zatim pozvala policiju, a mladić je ubrzo uhićen. Kako je bio pijan završio u postaji na triježnjenju, a prekjučer prijepodne, nakon što je došao k sebi, ratoborni je 22-godišnjak prebačen na sud.

Nakon žurnog suđenja, sutkinja Dubravka Končar Brodarić mu je na godinu dana zabranila posjećivanje kafića u kojem je napravio nered i kaznila ga sa 850 kuna. Kako je bio uhićen i zadržan u postaji, kazna mu je umanjena za 600 kuna. Ukoliko plati samo 200 kuna, što su dvije trećine preostale kazne zajedno sa sudskim troškovima, kaznu će mu sud smatrati plaćenom u cijelosti.

Hoće li se pridržavati mjere zabrane posjećivanja kafiću, provjeravat će koprivnički policajci. (ke)

FOTO: ILUSTRACIJA