Mobilna reciklažna dvorišta u dvije općine: Sad znate kamo s opasnim otpadom

Podravski list profile
U mobilno reciklažno dvorište mještani općina Veliki i Mali Bukovec od sada će odlagati razne vrste otpada

Mještani općina Mali i Veliki Bukovec od ove subote imaju na raspolaganju uslugu mobilnog reciklažnog dvorišta. Već sada u sklopu javne usluge na kućnom pragu sakuplja se sedam vrsta komunalnog otpada, i to papir i karton, plastika, ambalažno staklo, metali, tekstil, biootpad i glomazni otpad.

U mobilno reciklažno dvorište mještani općina Veliki i Mali Bukovec od sada će odlagati razne vrste otpada, između ostalog, i otapala, kiseline, lužine, fotokemikalije, pesticide, fluocijevi, ulja i masti, boje, ljepila i smole, deterdžente, stare lijekove, baterije i akumulatore, manju električnu i elektroničku opremu (do gabarita LCD monitora kućnog računala), papir i karton, ambalažu od metala, staklenu ambalažu, ravno (prozorsko) staklo, ambalažu od plastike, plastiku, odjeću i obuću, jestiva ulja i masti. Za sada je poznat raspored radnog vremena reciklažnog dvorišta u općini Veliki Bukovec.

Tako će se danas, u ponedjeljak, reciklažno dvorište nalaziti kod Društvenog doma u Kapeli Podravskoj, i to od 10 do 16 sati. Drugi dan, u utorak, u isto vrijeme reciklažno dvorište bit će postavljeno kod doma u Dubovici.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti