Moj slučaj s operaterom: Račun nisu poslali, samo su me isključili

Podravski list profile
Nije zabilježen problem s dostavom računa na širem području, a s konkretnim korisnikom dogovoreno je da će odsad račune primati i na mail i poštom - naveli su u A1

Ludbreški poduzetnik Miroslav Zelenc već mjesecima muku muči sa svojim pružateljem komunikacijskih usluga. Na njegovu adresu ne stižu mjesečni računi, zbog čega je već u nekoliko navrata bio isključen. Budući da je kao obrtnik dužan biti u sustavu fiskalizacije, isključivanje iz mreže koje je već nekoliko puta iskusio predstavlja mu velik problem.

– Zamislite da mi dođe inspekcija, a ja ne mogu fiskalizirati račune. Mislim da njih nije briga što ja nemam internet, i to ne svojom krivnjom – nezadovoljan je Miroslav Zelenc.

Kako računi nisu stizali, u moru obveza i drugih računa Miroslav nije primjećivao da nije platio telekomunikacijske usluge sve dok mu one nisu bile uskraćene zbog neplaćanja računa, koje tvrdi, nikad nije dobio.

– Ne mogu platiti račune kad ih nisam niti dobivao. U nekoliko sam navrata zvao telekomunakcijsku tvrtku i obrazložio svoj problem, ali su se opet događale takve stvari. Ne znam tko je zakazao, ili je bila naznačena kriva adresa ili su se pošiljke izgubile – objasnio je Miroslav Zelenc.

Osim toga, njemu su redovno naplaćivane i zakasnine po opomeni tako da je i tu nastao dodatni trošak.

– Ponekad je opomena došla na moju adresu, ali je u njoj bilA uračunata i zakasnina. Ne razumijem kako mogu poslati zakasninu ako mi nisu poslali račun, a isto tako neopravdano su me isključili iz mreže, što mi je radilo štetu – istaknuo je Mirolslav Zelenc.

Pitali smo u telekomunikacijsku tvrtku A1 o ovom slučaju te ih zamolili da nam objasne na koji način općenito mogu svojim korisnicima naplatiti zakasninu ili isključiti uslugu ako nisu sigurni da je račun ispostavljen korisniku. – Nije zabilježen problem s dostavom računa na širem području, a s konkretnim korisnikom dogovoreno je da će odsad račune primati i na mail i poštom – naveli su u A1, ali su nam ipak ostali dužni dio odgovora.

FOTO Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti