“Moja sebična djevojka odbija se brinuti o meni dok bolujem od koronavirusa.”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

“Morao sam u samoizolaciju jer sam dobio pozitivan test na COVID-19. Ostao sam ‘zarobljen’ u stanu s curom, a zahvaljujući njoj ovo sve izgleda poput noćne more”, požalio se čitatelj The Suna kolumnistici i terapeutkinji Deidre Sanders.

“Ona ima 28, ja 27 godina. Moram priznati da je oduvijek bila ‘kako vjetar puhne’, ali od kada smo dobili rezultate mog testiranja na koronavirus plače i vrišti cijele dane i govori kako joj je to uništilo život”, piše čitatelj.

“Njezino viđenje situacije je da sam joj trebao dati opciju da ode prije nego sam dobio rezultate testa jer se nikada nije htjela ni imala namjeru brinuti o meni, a meni je prilično loše”, kaže te dodaje kako su do nedavno pričali o braku no kako on sada više nije siguran da je ona bila ozbiljna oko te teme.

“Ne želi mi donijeti ni sendvič ili šalicu čaja. Cijelo vrijeme sam u sobi za goste, a svaki put kada je vrijeme za jelo, ona izađe iz stana i sve si moram pripremiti sam”, očajan je 27-godišnjak.

Terapeutkinja i kolumnistica Deidre rekla mu je kako je njegova djevojka pokazala da nije baš previše brižna, ali da je poprilično dramatična no kako bi sve moglo ukazivati i na to da se ona zaista boji da se ne razboli ili da ga ne izgubi zbog bolesti.

“Možda je već izgubila nekog bliskog i nije tu traumu ispravno riješila. kada vam bude volje i kada bude sigurno za oboje, razgovarajte i recite joj kako ste se osjećali i pitajte zašto nije bila tu za vas. Ako razlozi ne budu držali vodu, morat ćete prihvatiti da ona nije svim srcem u toj vezi i otići dalje”, savjetovala je Deidre mladića.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI