‘MOKRA’ BRAĆA Pijani stariji brat fizički napao još pijanijeg mlađeg pa zaradio kaznenu prijavu

Protiv 28–godišnjaka je podnesena kaznena prijava te mu je izrečena mjera opreza zabrane približavanja oštećenom na udaljenost od 100 metara i zabrana uspostavljanja i održavanja veze - ističu u policiji


Autor: podravski.hr — 17.12.2018. / 8:28 Crna kronika

Ilustracija / Tučnjavu je morala smirivati i policija

Dvojica braće grdno su se posvađala u noći sa subote na nedjelju na području Đurđevca, a sve je završilo i fizičkim sukobom zbog kojeg je stariji zaradio kaznenu prijavu.
Kako je koprivnička policija jutros navela, 28–godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,32 promila prvo je tijekom vožnje u osobnom automobilu verbalno i fizički napao 26–godišnjeg brata koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,84 promila. Kad su stigli u Đurđevac i parkirali se, sukob se dodatno rasplamsao.
– Prilikom izlaska iz vozila 28-godišnjak je udario 26–godišnjaka koji je pao na asfaltiranu površinu. Lakše je ozlijeđen, a protiv 28–godišnjaka je podnesena kaznena prijava te mu je izrečena mjera opreza zabrane približavanja oštećenom na udaljenost od 100 metara i zabrana uspostavljanja i održavanja veze – ističu u policiji.
Zasad nije potpuno jasno zbog čega je stariji brat zaradio kaznenu, a ne prekršajnu prijavu, s obzirom da je riječ samo o lakšim ozljedama. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA