Molvarski likovni krug održao skupštinu

Molvarski likovni krug prošli tjedan održao je izbornu skupštinu. U radno predsjedništvo izabrani su Drago Žufika, Dragutin Kovačić i Josip Tot, a za kandidacijsku komisiju Zvonimir Ištvan, Josip Žagar i Stjepan Fosić. Prema prijedlogu kandidacijske komisije, u nadzorni odbor izabrani su Josip Tot, Đuro Jaković i Martin Kopričanec, a predsjedništvo čine Vladimir Ivančan, Dragutin Kovačić i Drago Žufika. Predsjednik Vladimir Ivančan izvijestio je članove o radu za 2020. godinu, te predložio Plan rada za 2022. godinu koji je i jednoglasno prihvaćen.

Skupštini je prisustvovao i općinski načelnik Zdravko Ivančan te je istaknuo važnost ovakve udruge koja može surađivati s drugim udrugama jer čini potencijal za otvaranje različitih radionica, uključenje u vjerski turizam u općini Molve i to uz novootvorenu Etno zbirku Općine Molve,  koja se nalazi u sklopu Galerije u centru Molva, istaknuli su u Općini Molve. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI