Molvarski školarci predstavili svoje stripove

Darija Rukavina, Ema Tuba, Filip Vedriš i Andrija Paša, učenici Osnovne škole Molve i učiteljice Mirjana Kelemin i Mirela Paša u sklopu Erasmus+ projekta R.A.I.N.B.O.W. sudjelovali su u virtualnoj mobilnosti koju su organizirali partneri iz Finske, učitelji i školarci iz tamošnjeg grada Kemi. Učenici su u sklopu mobilnosti predstavili stripove koje su izradili prema predlošcima bajke Ivane  Brlić Mažuranić i legende Vladimira Nazora, a virtualno su imali priliku prošetati Strip centrom i Galerijom dragog kamenja u Kemiju te upoznati prirodne ljepote i znamenitosti Finske. U virtualnim aktivnostima sudjelovali su i koordinatorica projekta Marija Halaček te ravnatelj Ivan Jaković i pedagog Miroslav Saraga.

-Učenici koji su trebali biti putnici u Finsku zadali su si cilj da će u životu ipak nastojati otputovati u Finsku i doživjeti sve što im je ova covid situacija onemogućila od putovanja zrakoplovom, upoznavanja nove kulture i tradicije sjevera Europe do specifičnosti koje Finska ima od saune do skijanja te kupanja i  pecanja u ledenoj vodi – kaže Mirela Paša.

Foto: Osnovna škola Molve

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI