Molvarski školarci predstavili svoje stripove

Darija Rukavina, Ema Tuba, Filip Vedriš i Andrija Paša, učenici Osnovne škole Molve i učiteljice Mirjana Kelemin i Mirela Paša u sklopu Erasmus+ projekta R.A.I.N.B.O.W. sudjelovali su u virtualnoj mobilnosti koju su organizirali partneri iz Finske, učitelji i školarci iz tamošnjeg grada Kemi. Učenici su u sklopu mobilnosti predstavili stripove koje su izradili prema predlošcima bajke Ivane  Brlić Mažuranić i legende Vladimira Nazora, a virtualno su imali priliku prošetati Strip centrom i Galerijom dragog kamenja u Kemiju te upoznati prirodne ljepote i znamenitosti Finske. U virtualnim aktivnostima sudjelovali su i koordinatorica projekta Marija Halaček te ravnatelj Ivan Jaković i pedagog Miroslav Saraga.

-Učenici koji su trebali biti putnici u Finsku zadali su si cilj da će u životu ipak nastojati otputovati u Finsku i doživjeti sve što im je ova covid situacija onemogućila od putovanja zrakoplovom, upoznavanja nove kulture i tradicije sjevera Europe do specifičnosti koje Finska ima od saune do skijanja te kupanja i  pecanja u ledenoj vodi – kaže Mirela Paša.

Foto: Osnovna škola Molve

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI