Molve i Gola među 10 općina s najvišim izdvajanjima za školstvo

Općine Molve i Gola nedavno su dobile Priznanje za izniman doprinos u području izdvajanja za stipendije i školarine, zbog kojeg se nalaze među 10 najboljih hrvatskih općina po analizi proračuna. Istraživanje je proveo portal Načelnik.hr.

– Ovakva priznanja dokaz su nam da smo primjer drugim lokalnim jedinicama. Nadam se da će ova mjera financijske pomoći dati poticaj mladima za daljnje školovanje i da će po završetku školovanja ostati raditi u svome kraju. Napominjemo kako je javni poziv za podnošenje zahtjeva za odobravanje pomoći za školovanje učenicima i studentima s područja općine Molve za školsku godinu 2020./2021. otvoren do 17. prosinca, stoga pozivamo učenike i studente s područja općine da predaju svoje zahtjeve s pripadajućom dokumentacijom u Jedinstveni upravni odjel – poručio je općinski načelnik Zdravko Ivančan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI