Morbidan vandal: Netko je otkinuo nadgrobni spomenik i bacio ga pored ceste

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Boroš, mještanin Selnice Podravske, malog mjesta u općini Legrad, ni u snu nije mislio da će prilikom košnje nasipa naletjeti na nadgrobni spomenik. Spomenuti nasip nalazi se pokraj prometnice koja spaja Selnicu Podravsku te Podravinu i Međimurje, točnije Legrad i Donju Dubravu.

Radi se o vrlo prometnoj cesti jer putnici koji dolaze iz Međimurja u smjeru Ludbrega i obrnuto koriste ovaj prečac i prometnicu koja se nalazi na vrhu dravskog nasipa. Upravo zbog toga nije neobično da nekome prilikom vožnje nekakav terete slučajno ispadne vozila ili prikolice. No, nadgrobni spomenik nitko nije očekivao.

Mještani se zgražaju zbog ovog događaja

– Kad sam kosio travu, vidio sam da je nešto ispred mene. Stao sam da pogledam, a mom iznenađenju nije bilo kraja. Nadgrobni spomenik nikako nisam očekivao – rekao je Ivan Boroš.

Radi se o starom nadgrobnom spomeniku, koji je očito odstranjen s grobnog mjesta.

– Ne znam s kojeg je groblja spomenik, prezime na njemu često je u Međimurju, ali i Velikom i Malom Bukovcu – objasnio je Ivan Boroš.

Radi se o starom nadgrobnom spomeniku

Mještani se zgražaju zbog ovog događaja, a kako nam kažu, na obližnjim grobljima znalo je biti krađa lampaša, cvjetnih aranžmana, pa čak i kipića s nadgrobnih spomenika. Možda je netko sada odlučio ukrasti i cijeli nadgrobni spomenik, a kada je zaključio da ga ne može unovčiti, odbacio ga je u grabu.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zapalio se automobil u Sokolovcu

U Sokolovcu kod dućana Robin upravo se zapalio osobni automobil marke Opel, doznajemo od našeg fotoreportera koji je na mjestu događaja. Dobrovoljno vatrogasno društvo Domaji

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI