MOŽE LI GORE Nogometaši Slavena bezidejnom igrom izvukli mršavih 2:2 protiv Hrvatskog dragovoljca

I kad se činilo da će Slaven, traljavo i pomalo nezasluženo, ipak odnijeti prvu ovosezonsku pobjedu, šok na Gradskom stadionu, i to u sudačkoj nadoknadi


Autor: podravski.hr — 20.07.2013. / 21:53 Sport

KOPRIVNICA – Slaven i Dragovoljac remizirali su večeras na Gradskom stadionu u Koprivnici, a gosti, povratnici u Prvu ligu, bili su bliže pobjedi. Na kraju je završilo 2:2, ali domaći navijači sa stadiona odlaze s gorkim okusom. Nešto u Slavenovoj igri debelo ne štima…
Hrvatski dragovoljac poveo je u 17. minuti preko Filipa Jazvića koji se spretno oslobodio čuvara i matirao nemoćnog vratara domaćih Silvija Rodića. Dragovoljac je potkraj prvog poluvremena zabio i drugi pogodak, ali pomoćni sudac mahao je zaleđe. Gosti su, naime, izveli slobodan udarac iskosa s lijeve strane, Rodić je nespretno intervenirao, a gostujući ugurali loptu u mrežu. Ipak, zgoditak je poništen.
U drugom poluvremenu Slaven je živnuo i pokušao preokrenuti rezultat, a gosti su opasno prijetili iz kontri. Igra va banque na kraju se isplatila u 54. minuti kada Purić zabija za izjednačenje nakon amaterske intervencije gostujuće obrane.
Nedugo nakon toga, gosti zabijaju još jedan zgoditak, ali sudac opet maše zastavicom i signalizira zaleđe. Opet, dakle, poništen. I kad gosti već nisu iskoristili svoje prilike, za vodstvo Slavena od 2:1 zabija Mateas Delić nakon spretne reakcije u kaznenom prostoru gostiju.
I kad se činilo da će Slaven, traljavo i pomalo nezasluženo, ipak odnijeti prvu ovosezonsku pobjedu, šok na Gradskom stadionu, i to u sudačkoj nadoknadi.
Špehar ispucao je svijeću na Slavenovu polovicu, zadnja linija domaće momčadi reagira potpuno amaterski, napadač gostujućih Sivonjić prima loptu i loba domaćeg vratara, inače dvometraša. Na kraju podjela bodova i teške brige za momčad iz Koprivnice koja će s ovakvom igrom sigurno tavoriti pri dnu ljestvice.
Izvještava: NIKOLA WOLF