Potpuni kolaps željezničkog prometa! Nakon dvije nesreće na pruzi prema Zagrebu, vlakovi u Koprivnici stoje zbog struje

Iz HŽ ističu kako je došlo do pada napona u mreži pa je promet privremeno u prekidu do otklanjanja kvara. Putnike će iz Koprivnice, po svemu sudeći, prevoziti autobusima


Autor: podravski.hr — 24.10.2018. / 13:46 Aktualno

Putnici u šoku nakon što im je vlak jučer kod Vrbovca naletio na kamion

Danas potpuni kolaps željezničkog prometa u Koprivnici! Kako nam javlja čitateljica koja je sjela u vlak prema Zagrebu, čini se da je “pukao vod struje u prigradskom naselju Reki i još ne znaju hoće li ići vlak ili autobus”.
Iz HŽ ističu kako je došlo do pada napona u mreži pa je promet privremeno u prekidu do otklanjanja kvara. Putnike će iz Koprivnice, po svemu sudeći, prevoziti autobusima.
U koprivničkoj Policijskoj upravi i Centru 112 ističu kako zasad nemaju nikakvih informacija o eventualnom kvaru na visokonaponskoj mreži. Prijepodne smo se zatekli na željezničkom kolodvoru u Koprivnici na kojem su vlakovi čekali na peronima.
Na dionici od Koprivnice prema Zagrebu zadnjih su se dana dogodile dvije nesreće. Najprije je u nedjelju vlak kod Vrbovca naletio na ostavljenu šinu, a jučer je, također kod Vrbovca, lokomotiva naletjela na kamion s šljunkom na pružnom prijelazu. (rm, ke)

Vlak danas čeka na polazak na peronu u Koprivnici

FOTO: KARLO EISENBEISSER