MRLE, KLEČAL BUŠ NA KURUZI Biskup Mrzljak: Nije mi drago što je Podravkin kukuruz iz Mađarske

'Večer ranije jeo sam Podravkin kukuruz iz konzerve pa me zanimalo otkud je stigao. Predsjednik Uprave Mršić rekao mi je da je uvezen iz Mađarske', otkrio je varaždinski biskup, mons. Josip Mrzljak


Autor: podravski.hr — 23.04.2013. / 9:00 Stil

KOPRIVNICA – Varaždinski biskup, mons. Josip Mrzljak, našpotao je prošli tjedan šefa Podravke Zvonimira Mršića zbog – kukuruza!
Biskup Mrzljak bio je u jednodnevnom pastirskom pohodu u Koprivničko-križevačkoj županiji, a svoj posjet Podravini i Prigorju počeo je baš u Podravkinoj poslovnoj sedmerokatnici u Koprivnici. Tamo ga je primio Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave kompanije, ali sastanak bio je zatvoren za javnost.
No, biskup je koprivničkim novinarima poslije prepričao što ga je to posebno ‘golicalo’ na susretu s Podravkinim menadžerima.
– Večer ranije jeo sam Podravkin kukuruz iz konzerve pa me zanimalo otkud je taj kukuruz stigao. Upitao sam predsjednika Uprave Mršića i doznao kako je uvezen iz Mađarske. Izrazio sam svoje žaljenje što nije s polja naših poljoprivrednika – rekao je biskup Josip Mrzljak.
Izvještava: EMA GREGUREK