MRTAV PIJAN Izvadio spolovilo i mokrio prema susjedu koji je odmah pozvao policiju. Ali, to nije sve…

Izmjereno mu je čak 2,60 promila alkohola u organizmu


Autor: podravski.hr — 30.03.2018. / 9:02 Crna kronika

Ilustracija / Djed je odmah priveden u postaju, pa na sud

Nesvakidašnji događaj zbio se jučer, oko 19.50 sati u Starogradskoj ulici u koprivničkom prigradskom naselju Reka. Muškarac (35) završio je na psihijatriji koprivničke Opće bolnice nakon što je totalno pijan maltretirao susjeda (32).
Vrijeđao ga je, ‘častio’ sočnim psovkama, a onda je, opijen ‘zavidnim’ maliganima (izmjereno mu je 2,60 promila alkohola) izvadio spolovilo i mokrio prema susjedu koji je s prozora uvrijeđen i zgrožen pozvao policiju.
No, ni tada nije bio kraj nesvakidašnjem cirkusu blesavog susjeda. Pijani muškarac okomio se i na policijske službenike. Vrijeđao je i njih, a oni nisu imali druge već privesti ga u postaju. Kako je napuhao 2,60 promila i u postaji pokazivao znakove neuračunljivosti, policajci su zatražili asistenciju liječnika tako da je sumanuti izgrednik prebačen u bolnicu. S takvom promilažom smješten je na Odjel psihijatrije koprivničke Opće bolnice gdje je zadržan na triježnjenju. Protiv njega su policajci podnijeli prijave zbog drskog ponašanja i vrijeđanja moralnih osjećaja građana. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA