Muke Đurđevčana: Očito u našoj ulici nema dovoljno odvodnih šahtova

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Stanovnici Grkinske ulice u đurđevačkom gradskom kvartu Peski već duže upozoravaju na problem odvodnje oborinskih voda u njihovoj ulici.

Prilikom svake kiše stvaraju se lokve pa se nerijetko događa da automobili kišnicom “prskaju” pješake i bicikliste koji prolaze nogostupom. Kišnica, kažu stanovnici, završava i na pročeljima njihovih kuća pa je nužno riješiti taj problem.

– Očito u našoj ulici nema dovoljno odvodnih šahtova pa je nakon svake kiše cesta puna kišnice. Gradska uprava upoznata je s našim problemom, ali još uvijek ništa nije učinjeno kako se ne bi stvarale lokve – kaže Ivan Sinjeri.

Dodatni problem su, dodaju stanovnici, i poklopci kanalizacijskih šahtova na cesti. Na dva mjesta poklopci nisu fiksirani pa se prilikom prolaska automobila stvara buka koja remeti mir stanovnika, pogotovo u noćnim satima.

– Na dva mjesta su poklopci fiksirani, a dva nam još uvijek stvaraju probleme. Već tri godine čekamo da se i preostala dva poklopca fiksiraju. To nisu financijski velika izdvajanja i s pravom smo ogorčeni što se glavna dva problema u našoj ulici ne rješavaju – kaže Ivan Sinjeri.

FOTO Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI