Muke Đurđevčana: Očito u našoj ulici nema dovoljno odvodnih šahtova

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Stanovnici Grkinske ulice u đurđevačkom gradskom kvartu Peski već duže upozoravaju na problem odvodnje oborinskih voda u njihovoj ulici.

Prilikom svake kiše stvaraju se lokve pa se nerijetko događa da automobili kišnicom “prskaju” pješake i bicikliste koji prolaze nogostupom. Kišnica, kažu stanovnici, završava i na pročeljima njihovih kuća pa je nužno riješiti taj problem.

– Očito u našoj ulici nema dovoljno odvodnih šahtova pa je nakon svake kiše cesta puna kišnice. Gradska uprava upoznata je s našim problemom, ali još uvijek ništa nije učinjeno kako se ne bi stvarale lokve – kaže Ivan Sinjeri.

Dodatni problem su, dodaju stanovnici, i poklopci kanalizacijskih šahtova na cesti. Na dva mjesta poklopci nisu fiksirani pa se prilikom prolaska automobila stvara buka koja remeti mir stanovnika, pogotovo u noćnim satima.

– Na dva mjesta su poklopci fiksirani, a dva nam još uvijek stvaraju probleme. Već tri godine čekamo da se i preostala dva poklopca fiksiraju. To nisu financijski velika izdvajanja i s pravom smo ogorčeni što se glavna dva problema u našoj ulici ne rješavaju – kaže Ivan Sinjeri.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Gradonačelnik Janči razveselio mališane

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči posjetio je Dječji vrtić Maslačak i u sklopu tjedna posvećnog zdravlju i brizi o zubima razveselio mališane prigodnim poklonima. Vrtićarci su

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI