Muke u predgrađu: Neka očiste kanale, već mi je dosta poplava u dvorištu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Zvonko Filipović iz odvojka Starogradske ulice, koji tu ulicu spaja s Krešimirovom u koprivničkom prigradskom naselju Starigrad, požalio se kako mjerodavni već dulje vrijeme nisu očistili odvodne kanale, pa sva kišnica završava njemu u dvorištu.

– Kanali su preplitki i to ne može najednom upiti svu vodu. A i da nisu, nitko ih ne čisti i zapravo ne služe ničemu. Ja sam pred svojom kućom čistio, kosio i održavao, ali neću sam to raditi za cijeli odvojak – veli Zvonko.

Njegovo dvorište niže je od ceste pa mu sva voda završava oko kuće.

Zvonko Filipović

– Već sam razmišljao da podignem cijelo dvorište, ali od toga nema ništa ako se kanali neće čistiti. Mislim da su i tuneli ispod ulaza u dvorišta preuski, a i u njima je sve puno zemlje tako da niti oni ne odvode vodu kako bi trebali – objasnio je Zvonko.

Traži da se čim prije to očisti jer se boji da će opet plivati, ako ne od kiše, onda od snijega koji bi uskoro mogao napadati i otopiti se. Upit o tome kada će se očistiti kanali u ovom odvojku poslali smo i u gradsku upravu.

– U Program održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Koprivnice između ostaloga spada i redovito održavanje sustava odvodnje. Grad Koprivnica sklopioje  višegodišnji ugovor o održavanju s tvrtkom Koming, osigurao novčana sredstva te izradio potrebne planove i programe. Kanal koji spaja Starogradsku ulicu i Krešimirovu ulicu čisti se prema potrebi te će biti uređen tijekom narednih mjeseci – rekli su u Gradu.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Eurojackpot 5+0 pogođen u Ludbregu

U 44. kolu igre Eurojackpot dobitak od 370.460,46 kuna osvojen je u Ludbregu. Listić je uplaćen na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije. Ovakvih 5+0 dobitaka bilo

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI