Muškarac iz Koprivnice mora na sud: Remenom pretukao izvanbračnu suprugu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općinski sud potvrdio je optužnicu koprivničkih tužitelja kojom se muškarac iz Koprivnice tereti za grubo zlostavljanje svoje izvanbračne supruge. Prema optužnici, nasilni je muškarac 24. lipnja prošle godine oko 17 sati, u obiteljskoj kući, svoju izvanbračnu suprugu nakon verbalnog sukoba više puta izudarao.

Njegovi udarci rukama, ali i remenom, sijevali su po nesretnoj ženi. Premda su ogrebotine i manje masnice na području lijeve ruke, noge i lijeve strane leđa koje su ostale na pretučenoj ženi, ozljede lakše naravi, kako su učinjene prema bliskoj osobi, one prema zakonu predstavljaju kazneno djelo. Ojađena žena policijskim je službenicima prijavila izvanbračnog supruga koji su protiv njega podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja ozljeda.

– Tijekom ispitivanja optužnice, optužno je vijeće utvrdilo kako dokazi koji su do sada prikupljeni, a to su medicinski podaci za oštećenu, preslika dokumentacije Centra za socijalnu skrb i zapisnik ispitivanja optuženog sa snimkom, ukazuju na postojanje osnovane sumnje da je okrivljenik počinio kazneno djelo – navela je u obrazloženju potvrđivanja optužnice koprivnička sutkinja Dijana Jagar-Grloci.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI