N. Jakopović: I lovačkim su udrugama smanjeni prihodi zbog korona-krize

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Županijska udruga lovaca Panonija u Lovačkom domu u Sigecu održala je godišnju skupštinu koja je poslužila za osvrt na provedene i planirane aktivnosti.

Donesena je i odluka da će članarina za iduću godinu i dalje iznositi 100 kuna po lovcu, a planom rada za iduću godinu predviđeno je organiziranje i provođenje međudruštvenih i županijskih streljačkih natjecanja, lovnokinoloških manifestacija te sudjelovanje na manifestacijama u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza. Na dnevnom redu bile su i izmjene i dopune statuta  Udruge kojima su jasnije određene kategorije članstva te prava i obveze članica, a  vezano uz situaciju uzrokovanu koronavirusom i način održavanja sjednica.

– Sve odluke donesene su jednoglasno, čime se napokon može reći kako je jedinstvo prevladalo nakon nekoliko nemirnih godina. Sjednica je protekla u konstruktivnom razgovoru vezanom za zajedničku policu osiguranja, kao i pomoći lovoovlaštenicima jer je lovstvo gospodarska grana, a zbog korona-krize mnogima su smanjeni prihodi koje su očekivali od lovnog turizma – kaže Nevenko Jakopović, predsjednik Županijske udruge lovaca Panonija.

Organizirano je i natjecanje u gađanju glinenih golubova, a prvo mjesto osvojio je Mladen Kolarek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI