Na Grabama i Šoderici održan tradicionalni kup, pobjeda domaćinima

Podravski list profile

Na jezeru Grabe u Torčecu i na Šoderici kod Koprivnice održan je tradicionalni 16. Kup Torčeca, ekipno natjecanje u ribolovu.

Kako nam je objasnio Goran Matijašić, predsjednik Štuke Torčec, ekipe su bile sastavljene od tri člana, dva člana lovila su na jezeru Grabe, a jedan na jezeru Šoderica. Nastupilo je deset ekipa iz naše i Međimurske županije. Bodovala se sva ulovljena riba koja je nakon vaganja puštena. Na Grabama je to pretežno bio šaran i amur, a na Šoderici manje ribe, kederi.

– Ove smo godine u natjecanje uključili i našu drugu ekipu, pa među seniorima lovi i ekipa juniora, koji su ove godine bili pobjednici Kupa Hrvatske, ali imamo i pobjednike Sleta kadeta, najmlađe kategorije – kazao je Matijašić.

Prvo mjesto osvojila je Štuka Torčec u sastavu David Pivar, Patrik Orehovački i Lana Picer. Druga je bila Bistra Repaš, a treći Klen Sveta Marija.

FOTO: Privatna arhiva

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI