Na jezeru Ravenska Kapela održan ribički dan

Športsko-ribolovni klub Križevci zaključio je jednu od najuspješnijih godina otkako postoji.

– Godišnja skupština održat će se čim se steknu uvjeti za njezino održavanje. Godišnja dozvola i članarina iznosi 550 kuna za seniore, 350 za juniore i seniorke, te 100 za kadete. Jednodnevna dozvola košta 100, trodnevna 200, a sedmodnevna dozvola 400 kuna. Upisnina u klub iznosi 100 kuna, dok svaka neodrađena radna akcija vrijedi 200 kuna – napominje Balen. Križevčani su proteklog vikenda odradili prvu ovogodišnju radnu akciju na jezeru Čabraji.

– Vrijeme nas je poslužilo, a odaziv je bio sjajan. Na radnoj akciji okupilo se dvadesetak članova, a izrazito smo ponosni na novouređene pozicije, te nove klupe i stolove koji su postavljeni uz jezero. Proteklog je vikenda organizirana i radna akcija na jezeru Ravenska Kapela na kojem će se ove nedjelje održati ribički dan – podsjeća Balen. Jezero Ravenska Kapela danas je poribljeno nakon čega je zabranjen ribolov do nedjelje u šest sati, kada će se održati ribički dan na kojem je dozvoljen lov na dva pribora. – Ovim putem pozivam sve članove kluba, ali i one koji to nisu, da dođu u nedjelju i okušaju se u lovu šarana i amura. Ribolov je dozvoljen do 17 sati, a za naše ribiče i posjetitelje pripremamo riblji specijalitet, fiš-paprikaš – rekao je predsjednik kluba.

David Sever

Foto: Arhiva PL

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI