Na Kalniku: Dobili građevinsku dozvolu za izgradnju centra ‘Kamen’

Općina Kalnik ovih je dana dobila građevinsku dozvolu za izgradnju pomoćnog Sportsko-vatrogasnog centra ‘Carski vrt Kamen’ na lokaciji Kalnik – Kamenica. Ovo je jedna od dvije građevinske dozvole iz zajedničkog programa Izgradnje Sportsko-vatrogasnog centra Carski vrt na Kalniku.

Ovaj projekt obuhvaća manju zgradu s dvije svlačionice, zasebnim sanitarnim čvorom i kotlovnicom. Nogometno igralište napravljeno je od umjetne trave prema svim standardima Fife. Uz nogometno igralište postoji vanjska teretana, te bazen 20×6 metra s garderobom i toaletima, kao i prvo igralište za veliki tenis u općini Kalnik.  

– Teško smo došli do ove faze projektne dokumentacije, a osobito zahvaljujemo mještanima koji su prodali zemljište te Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije na sufinanciranju projektne dokumentacije. Spremni smo krenuti u još jedan veliki europski projekt kako bi se realizirao san naših mještana, osobito onih treće životne dobi koji su davne 1973. godine počeli  igrati nogomet na ovom mjestu – rekao je općinski načelnik Mladen Kešer.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI