Na Kalniku: Dobili građevinsku dozvolu za izgradnju centra ‘Kamen’

Općina Kalnik ovih je dana dobila građevinsku dozvolu za izgradnju pomoćnog Sportsko-vatrogasnog centra ‘Carski vrt Kamen’ na lokaciji Kalnik – Kamenica. Ovo je jedna od dvije građevinske dozvole iz zajedničkog programa Izgradnje Sportsko-vatrogasnog centra Carski vrt na Kalniku.

Ovaj projekt obuhvaća manju zgradu s dvije svlačionice, zasebnim sanitarnim čvorom i kotlovnicom. Nogometno igralište napravljeno je od umjetne trave prema svim standardima Fife. Uz nogometno igralište postoji vanjska teretana, te bazen 20×6 metra s garderobom i toaletima, kao i prvo igralište za veliki tenis u općini Kalnik.  

– Teško smo došli do ove faze projektne dokumentacije, a osobito zahvaljujemo mještanima koji su prodali zemljište te Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije na sufinanciranju projektne dokumentacije. Spremni smo krenuti u još jedan veliki europski projekt kako bi se realizirao san naših mještana, osobito onih treće životne dobi koji su davne 1973. godine počeli  igrati nogomet na ovom mjestu – rekao je općinski načelnik Mladen Kešer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI