Na neke zagrebačke fakultete studenti neće moći bez potvrda, u Koprivnici…

Kako navode iz Sveučilišta Sjever, prema trenutnoj epidemiološkoj situaciji na Sveučilištu Sjever, privremeno, na dva tjedna od 15. studenog 2021. nastava će se održavati prema kombiniranom modelu. Ističu kako to podrazumijeva većinu predavanja online putem (najveće studijske grupe), dok će se većina vježbovne i seminarske nastave izvoditi uživo u prostorima Sveučilišta Sjever.

Kako su neka zagrebačka sveučilišta objavila, poput Veterinarskog, njihovi studenti će morati od ponedjeljka imati COVID potvrde žele li na nastavu. Neki pak neće moći provjeravati sve potvrde zaposlenih i gostiju poput Filozofskog fakulteta pa su najavili prelazak na online nastavu. Kakvo je stanje u Koprivnici na Sjeveru?

-Svi zaposlenici, vanjski suradnici i gosti Sveučilišta Sjever, počevši od ponedjeljka, 15. studenog 2021. godine, prilikom ulaska u prostore Sveučilišta Sjever moraju imati važeću COVID potvrdu. Bez iste ulazak u zgradu Sveučilišta Sjever nije dozvoljen – ističu sa Sjevera i dodaju kako se:

-Navedeno pravilo ne odnosi na studente Sveučilišta Sjever; tj. studenti nisu dužni posjedovati važeću COVID potvrdu.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI