Na podravsko-prigorskim cestama tehnički neispravno više od 40 posto vozila

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Policija je od 23. do 28. studenoga na području Koprivničko-križevačke županije provodila preventivnu akciju „Dani tehničke ispravnosti vozila 2020.“, koja je otkrila kako mnogi vlasnici vozila ne brinu dovoljno o svojim limenim ljubimcima.

Za vrijeme policijskog nadzora vozila utvrđena su dva prekršaja upravljanja vozilom za koje je isteklo važenje prometne dozvole, prekršaj upravljanja vozilom za koje je utvrđena veća tehnička neispravnost vozila, prekršaj upravljanja neregistriranim vozilom i prekršaj upravljanja vozilom za koje nije sklopljena polica obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti.

Dodajmo i kako su vozači u tom razdoblju imali mogućnost besplatnog tehničkog pregleda. To su iskoristila 472 vlasnika vozila te su tom prilikom kod 204 vozila utvrđeni nedostaci.

-U stanici za tehničke preglede u Križevcima mogućnost besplatnih tehničkih pregleda iskoristila su 155 vlasnika vozila, na području Koprivnice ovu mogućnost su iskoristila 243 vlasnik vozila, a u Đurđevcu 74 vlasnika vozila. U Križevcima je utvrđena tehnička neispravnost  kod 41 vozila, u Đurđevcu neispravnost 47 vozila, a u Koprivnici je utvrđena neispravnost 116 vozila – otkriva policija.

FOTO Ilustracija 
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI