Na seoskoj zabavi nakon naguravanja pao na pod. Otišao doma spavati, a ujutro su mu se liječnici borili za život

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda, protiv mladića koji ga je odgurnuo podnesena je kaznena prijava - priopćili su iz policije


Autor: podravski.hr — 25.07.2018. / 11:33 Crna kronika

Gornja Glogovnica kod Križevaca

Policija je nakon završenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila mladića (26) koji je u noći na ponedjeljak u mjesnoj zabavi u vatrogasnom domu u Gornjoj Glogovnici nedaleko od Križevaca teško ozlijedio 42-godišnjaka.
Kako su priopćili iz policije, mladić je “oko 2 sata u vatrogasnom domu u Gornjoj Glogovnici odgurnuo u predjelu prsa 42–godišnjaka, koji je pao na betonsku podlogu, te zadobio tešku tjelesnu ozljedu”.
Policijski su službenici u kriminalističko istraživanje krenuli tek u ponedjeljak ujutro. Dobili su prijavu da se dogodio napad, no vrlo brzo iz Opće bolnice u Koprivnici stigla je i službena prijava prema kojoj je 42-godišnjak teško ozlijeđen u sukobu te je zbog ozbiljnih ozljeda glave zadržan na liječenju.
Kako smo doznali, ozlijeđeni je muškarac nakon napada otišao kući iz vatrogasnog doma, no ujutro mu je pozlilo te je zatražio liječničku pomoć. Nakon prihvata na odjelu hitne pomoći, odmah je s teškim ozljedama glave zadržan na liječenju. Kako smo neslužbeno doznali, ozljede su mu izuzetno teške, u jednom trenutku život mu je visio o koncu, a stanje mu je i dalje ozbiljno premda mu život, srećom, više nije ugrožen.
“Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, rekli su iz policije. (ke)
FOTO: ARHIVA