Na Šoderici: Među ekipama iz tri županije najbolji Bilogorci

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Šaransko natjecanje Zlatni bat održano je ovog vikenda na jezeru Šoderica. Radi se o ekipnom natjecanju u šaranskom ribolovu na postavu, koje traje cijeli vikend. Natjecale su se ekipe iz Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Natjecanje je organizirano radi promocije ribolova na Šoderici, a posebnost je u tome što je organizirano u naseljenom dijelu Šoderice, predjelu zvanom Lazine, pa je tako ovo natjecanje dobilo pečat urbanog ribolova. Budući da se radi o ‘divljoj vodi’, i ulov na natjecanju bio je znatno manji. Tako su prvo mjesto osvojili članovi ekipe Bilogorci u sastavu Darko Levak, Marijo Šimunović i Branimir Bakić s ulovom od 31,285 kilograma.

Drugo mjesto osvojila je ekipa „Jezerski vukovi“ s amurom od 15,72 kilograma, što je ujedno i najveća riba. Amura je ulovio Darko Krnjak, dok su s njim u ekipi bili Mario Kranjčević i Dejan Matijašić. Treći su bili ribolovci iz ekipe TDŽ s amurom od 11 kilograma. Tamo su lovili Tomislav Pandurić, Dražen Vuljak i Željko Borko. Organizator natjecanja je ŠRK Koprivnica.

FOTO ŠRK Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI