Na vidiku rješenje za dugogodišnji selnički problem: Gradi se igralište i uređuje dom

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Novodoneseni proračun grada Ludbrega vrijedan 56 milijuna kuna sadrži brojne projekte, a u njega je uključeno i ulaganje u društveni dom u Selniku gdje bi, osim sanacije i uređenja društvenog doma, trebalo ‘niknuti’ i novo zatvoreno školsko igralište, odnosno dvorana. Vrijednost ulaganja prema proračunu iznosi 450 tisuća kuna, a ovim bi se konačno trebao riješiti problem nedovršenog društvenog doma koji postoji već duže vrijeme.

Naime, pitanje društvenog doma u Selniku bilo je aktualno na nekoliko sjednica Gradskog vijeća u Ludbregu, a na jednoj od njih je vijećnik Goran Horvat čak predložio prenamjenu društvenog doma koji bi postao trgovina pa bi se gradio novi. Ipak, izgleda kako ta ideja neće zaživjeti jer je napravljen novi plan, o čemu nam je više rekao predsjednik Mjesnog odbora Selnik Tihomir Horvat.

Tihomir Horvat

– Mogu reći da je dosad održan radni sastanak i razgovor s gradonačelnikom Bilićem na kojem su dogovorena ova nova ulaganja, zbog čega smo naravno zadovoljni. Mislim da je vrijeme da se nešto pokrene i napravi da naš dom ne stoji i propada. Naime, dom stoji nedovršen već 30- ak godina i stvarno je vrijeme da se uloži i riješi taj problem. Uz obnovu doma, u planu je izgradnja zatvorenog igrališta, odnosno male dvorane koja bi trebala služiti za manje sportove. Nadam se da će se to i realizirati. Zasad nemam nekih većih informacija o projektu i eventualnom početku radova, ali plan postoji i sredstva su uključena u proračun – rekao nam je predsjednik Tihomir Horvat.

Dodajmo kako detaljnije o projektu u Gradu Ludbregu zasad nisu htjeli govoriti pa će biti zanimljivo vidjeti kada će ovaj projekt krenuti u realizaciju.

FOTO Ivana Dežić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI