Nada: Prometni znak ne košta puno, a nama bi vratio život u normalu

Stanari odvojka Ulice Frana Galovića u koprivničkom prigradskom naselju Reka već duže bezuspješno traže da se na početku njihova odvojka postavi prometni znak da je taj dio slijepa ulica. Sve češće vozači koji ne poznaju dobro Reku skreću u njihovoj odvojak jer nema znaka koji bi ih upozorio da je to slijepi dio ulice, što im stvara probleme.

– Cesta u našem odvojku je preuska i vozači koji zalutaju okreću se i po našim imanjima. To remeti našu svakodnevicu, a i narušava prometnu sigurnost u našem odvojku – kaže Nada Jušić.

Učestalo u odvojak znaju „zalutati“ i kamioni, što predstavlja dodatni problem. U više navrata, kaže Nada, zatražili su od gradske uprave da se postavi odgovarajući prometni znak.

– Najgore je u večernjim i noćnim satima jer tad znaju u naš odvojak krivo skrenuti motoristi koji nisu nimalo tihi. Prometni znak ne košta puno i vozačima bi bio od koristi, a nama bi vratio život u normalu. Nama je stvarno nepojmljivo da se nema novca za jedan prometni znak, a kako nas u gradskoj upravi uporno ignoriraju, odlučili smo i javno progovoriti o našem problemu – kaže Nada Jušić.

U gradskoj upravi ističu kako je komunalno redarstvo upoznato s problemom stanara odvojka Ulice Frana Galovića. -Uskoro će biti postavljen znak kojim će taj problem biti riješen – dodaju u gradskoj upravi.

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI