Nada Šešić opet izabrana za predsjednicu „kulturnjaka“

Zajednica Kulturno-umjetničkih udruga održala je u utorak izbornu skupštinu. Za predsjednicu je ponovno izabrana Nada Šešić, kao i tajnicu Zrinka Roksandić, dok su za članove Upravnog odbora izabrani: Matija Bažulić iz Đurđevca, Davor Konfic iz Križevaca, Milka Novaković iz Gole te Vesna Martinjak i Maja Raščanec iz Koprivnice. Također, skupština je usvojila izvješća o radu i financijska izvješća te plan rada za iduću godinu.

– Predsjednica Zajednica-kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije Nada Šešić zahvalila je svim udrugama na svim aktivnostima, očuvanju i njegovanju kulturne baštine i tradicije Podravine i Prigorja, a zamjenik župana Ratimir Ljubić dodao je kako je doba pandemije veoma teško za sve, a posebno za kulturno-umjetnički amaterizam. Naglasio je važnost djelovanja Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije i pohvalio njen rad, a vodstvu je uputio čestitke i poželio još uspješniji rad – kazali su u Zajednici kulturno-umjetničkih udruga.

Inače, u Zajednici aktivno djeluju 54 samostalne  udruge, s više od 170 sekcija i 3500 članova: dječji, izvorni i koreografirani folklor, puhački orkestri, zborovi, mali vokalni sastavi, plesne skupine, mažoretkinje, likovno-kreativne udruge, mali tamburaški sastavi, tamburaški orkestri, te dramske, književne i literarne grupe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI