Nadala se zarukama nakon deset godina veze, a onda je dobila ovo na dar

Božićno darivanje budi posebne osjećaje sreće. Imamo one neke drage ljudi koji točno znaju što nam trebaju pokloniti, kod onih drugih cijenimo trud. U ovu prvu kategoriju bi svakako trebao pripadati partner, posebno ako ste u vezi cijelo desetljeće.

Tome se nadala i djevojka koja je svoju priču objavila na Redditu. Naime, njen dečko, s kojim je deset godina u vezi, dao joj je poklon za koji je ona bila uvjerena da je zaručnički prsten. Pomislila je kako je konačno shvatio da je vrijeme da ju zaprosi. Prohodali su kada je njoj bilo 16, a njemu 18. Ona sada ima 26, studira i smatra kako je idealno vrijeme da njihova veze pređe na novu razinu.

Dečko joj je dao kutiju u kojoj se obično nalazi prsten koju je lijepo omotao crvenom vrpcom i svezao u mašnu. Kada je otvorila kutijicu bila je toliko bijesna da se obratila Redditovcima za pomoć.

“Moj dečko i ja dali smo jedno drugome poklone danas. Ovo je on poklonio meni. Š***k!”

U kutijici nije bilo prstena niti bilo kojeg drugog nakita već samo komadić papira na kojemu je pisalo ‘LOL, JK’ što znači ‘hahaha samo se šalim’.

Objava je, doduše, nasmijala ljude na ovoj društvenoj mreži te su joj predložili da ona njemu tako pokloni umotani pozitivni test na trudnoću.

FOTO Reddit

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI