Nadograđuju lovački dom: U radnim akcijama izgradit će novo spremište

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Lovačka udruga Fazan iz Drnja krenula je u realizaciju nadogradnje Lovačkog doma. U radnim akcijama članovi će nadograditi prostoriju od 25 četvornih metara koja će poslužiti kao svojevrsno spremište.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Podrum koji smo dosad koristili kao spremište odlučili smo prenamijeniti u prostor za druženja prilikom lovova u kojem sudjeluje manji broj lovaca. Kako ne bismo ostali bez spremišta, krenuli smo u izgradnju dodatnog prostora – kaže Mladen Kolarek, predsjednik Lovačke udruge Fazan.

Kompletna nadogradnja, dodaje on, bit će obavljena u radnim akcijama, a Udruga očekuje i podršku sponzora.

– Imamo 34 člana i svi se rado odazivaju radnim akcijama pa ćemo bez problema obaviti sve potrebne radove. Podrška sponzora uvijek dobro dođe pa se nadamo da ćemo i u ovoj investiciji imati njihovu financijsku potporu – kaže Mladen Kolarek.

U planu Udruge je, ističe Kolarek, i ugradnja solarnih panela na krovištu Doma koji još uvijek nije priključen na električnu mrežu jer bi za sam priključak Udruga trebala izdvojiti 150.000 kuna.

Mladen Kolarek

– Imamo naznake da ćemo dobiti sponzora koji bi se pobrinuo za rješavanje priključka na električnu mrežu, što nam je dugogodišnja želja. Plan nam je i srušiti nadstrešnicu na streljani koja je u lošem stanju te urediti novu olimpijsku streljanu, a i u toj investiciji ćemo imati podršku sponzora – zaključio je Mladen Kolarek.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo su najbolji županijski blinkeraši!

Posljednje četvrto kolo županijske Spin lige održano je na Šoderici jučer, u nedjelju, a županijski prvak u „spineraju“ je ekipa ŠRK-a Šoderica. Naime, ta ekipa

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI