Nagrađena najbolja učenica općine Mali Bukovec

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općina Mali Bukovec nastavlja s tradicijom nagrađivanja najboljih učenika osnovne škole, a za prošlu školsku godinu 2020./2021. to je Natali Delić.

Natali je završila osmi razred Osnovne škole Veliki Bukovec, prosjek ocjena je 5,0, a sudjelovala je i na županijskim natjecanjima iz hrvatskog i njemačkog jezika. Obrazovanje će nastaviti u Medicinskoj školi u Varaždinu, za farmaceutskog tehničara. Priznanje i novčanu nagradu najboljoj učenici uručio je načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković.

– Prije nekoliko godina odlučili smo više poraditi na poticanju izvrsnosti naše djece. Najprije smo to napravili u suradnji s Osnovnom školom Veliki Bukovec koju pohađaju djeca s područja naše općine, a nastavljamo sa srednjom školom gdje potičemo obrazovanje za deficitarna zanimanja. Novčano pomažemo i naše studente. Izvrsnost učenika motiv nam je da ih nagradimo. Njima je to priznanje za trud, a vjerujem da je to poticaj i drugima da ostvare bolje rezultatu u obrazovanju, da „posegnu“ za knjigom. U današnje vrijeme novih tehnologija, virtualnog svijeta oko nas, knjiga još uvijek ima svoju vrijednost, potiče djecu na razvoj mašte i kreativnost – naglasio je načelnik Marković.

FOTO: Općina Mali Bukovec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI