Nagrađeni najuspješniji sportaši Križevaca u protekloj godini

Prošli petak održana je svečanost dodjele priznanja za sportska postignuća u 2020. godini najboljim križevačkim sportašicama i sportašima, sportskim trenerima i klubovima. Za rezultate na međunarodnim natjecanjima priznanja su primili Veronika Drljačić iz Atletskog kluba Križevci, Nives Dvorski iz Fitness kluba Body Fit i Zoran Jandroković iz Taekwondo kluba Radnik.

Za rezultate na nacionalnim natjecanjima nagrađeni su Ida Šimunčić, Neven Krulić i Hrvoje Kašik iz Atletskog kluba Križevci, Klara Katavić i Iva Katalenac iz Karate kluba KTC Križevci, Domagoj Krulić, Filip Srbljinović, Karlo Sačarić, Lana Mihoci i Marko Pofuk iz Streljačkog kluba Križevci 1252, Ivan Višak iz Motociklističkog kluba Križevci, zatim juniorska postava Streljačkog kluba Križevci 1252 u sastavu Matija Udvari, Filip Srbljinović i Marko-Vjekoslav Mrvčić Žumbar, ekipa brzinaca Motociklističkog kluba Križevci i karate trener Mario Ban iz Karate kluba KTC Križevci. Priznanje za rezultate na lokalnoj razini dodijeljeno je Športsko-ribolovnom klubu Križevci te Košarkaškom klubu Radnik za 50. obljetnicu osnutka.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI