Nagrađeni naši vrijedni obrtnici, priznanje i županu Darku Korenu

U koprivničkoj Županijskog gospodarskoj komori održana je sjednica Gospodarskog vijeća HGK i svečana dodjela priznanja za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija. Dodjeli su prisustovali župan Darko Koren, zamjenik Ratimir Ljubić te pročelnica Melita Ivančić uz nagrađene obrtnike Koprivničko-križevačke županije.

Nagrađeni obrtnici

Nagrađeni su: Marijan Hlebić (HLE-MAR građevinski obrt), Karlo Jandrlić (Autolimarija Karlo), Snježana Smolak (Točkica, obrt za čuvanje djece), Tihomir Košćak (Cvjećarnica Luna), Ivan Ivančan (Kamenoklesar), Robert Lovrenc (Vulkanizacija Halambek), Zdravka Pukec (Frizerski studio Z. Art), Marijo Trošelj (Frizure Marijo Trošelj, frizerski obrt), Stjepan Miloš (Stolarija MS), LAG Podravina iz Đurđevca, Stanko Švagelj (umirovljeni obrtnik iz Križevaca), Ženska obrtnička ekipa Kuglačkog kluba Koprivnica, Ksenija Kolarević (Koleks, obrt za proizvodnju drvene ambalaže), Krešimir Krznarić (Pampa tea, uslužni, istraživački, proizvođački i trgovački obrt) i Lidija Sokač-Huten (Huten, obrt za proizvodnju i trgovinu).

Koprivničko-križevački župan Darko Koren

Nakon dodjele, prisutnima se obratio župan Koren koji je istaknuo važnost obrtništva u gospodarstvu. – Iznimna mi je čast primiti Povelju za doprinos razvoju obrtništva jer je osjećam kao priznanje Županiji. Prije ove funkcije i sâm sam dolazio iz krugova obrtnika te mi je to razdoblje u sjećanju i odredilo me za daljnje ciljeve. Sa zadovoljstvom ga primam jer mi je objašnjeno da se ono dobiva u najboljim godinama, a ja sam očito u njima. Iskreno zahvaljujem svima na ovome činu – rekao je župan.

FOTO: Ema Brajdić i županijska Obrtnička komora

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI