NAGRADNA IGRA: Osvojite dvije ulaznice za večerašnji stand up “Cabaret – Koncert za žlice i gitaru”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danas s početkom u 21.00 sati u atriju Doma mladih u Koprivnici (Hrvatske državnosti 10), održava se predstava stand up “Cabaret – Koncert za žlice i gitaru” Teatra Exit i Kazališta Ulysses, a sretnom čitatelju portala dijelimo dvije ulaznice.

Kako osvojiti karte? Pratite upute na facebook profilu Podravskog lista, a mi ćemo danas u 13.00 sati izvući sretnog dobitnika ili dobitnicu.

Ulaznice ćete moći podići na blagajni, na samom ulazu u Dom mladih prije početka same predstave.

Žlice & gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma. Svaka pjesma ima svoju priču i pozadinu i koliko god lepršavo i zabavno zvučale, svaka ima duboku poruku o svijetu u kojem živimo. Radi se o autorskom projektu i angažiranoj predstavi u kojoj Mario Jovev i Nikola Nedić na iznimno duhovit i satiričan način progovaraju o problemima u društvu koji nas svakodnevno okružuju. Iako to rade dopadljivo i šarmantno, stihovi njihovih pjesama pogađaju u samu srž ozbiljnih problema kao što su korupcija, kriminal, kapitalizam i iseljavanje mladih iz Hrvatske, dotičući se pritom i tema iz svakodnevnog života.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI