Najbolji ludbreški čitači knjižnice: Krešimir pročitao 137 knjiga

Gradska knjižnica i čitaonica Mladen Kerstner pregledala je statistike za prošlu godinu na temelju kojih je proglasila najčitatelje. Riječ je o korisnicima koji su tijekom godine posudili i pročitali najviše knjiga, a titula najčitatelja pripala je Krešimiru Kovačiću koji je pročitao 137 knjiga.

Među najčitačima našla se i studentica Viktorija Hadari koja je prošle godine pročitala 40 knjiga, dok je Veronika Kolak, učenica Srednje škole Ludbreg, prošle godine pročitala 24 knjige. Korana Lukač, učenica 7. razreda OŠ Ludbreg, pročitala je 33 knjige, a Lina Valek Koren, učenica 4. razreda OŠ Ludbreg, pročitala je čak 104 knjige. Među djecom predškolske dobi Roko Bralić pročitao je najviše – 64 knjige i slikovnice. Ako će epidemiološki uvjeti dopustiti, svečanost za proglašene najčitatelje Odjela za odrasle održat će se 11. studenog, na Dan hrvatskih knjižnica. Podjela priznanja za najčitatelje Dječjeg odjela priredit će se u sklopu programa Mjeseca hrvatske knjige.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI