Najbolji tim u gradu: Timovi Hrandek i Pavlinić laureati popularnog natjecanja

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Timovi su sastavljeni od roditelja i djeteta te se natječu u disciplinama poput skakanja u vreći ili pucanja na gol. Najbolji su osvojili medalje koje im je uručio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, a svi sudionici dobili su majice Grada Križevaca.

Ove godine prvo mjesto u kategoriji vrtićarci osvojio je tim Hrandek, Luka i Bojan, drugo mjesto pripalo je timu Hegedić, Leon i Kristina, a treće timu Račić, Katja i Suzana.

U kategoriji osnovnoškolci prvo mjesto osvojio je tim Pavlinić, Petra i Igor, drugo mjesto tim Vukonić, Vito i Zlatko, a treće mjesto pripalo je timu Hasanec, Jan i Nataša.

Foto: Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI