Najbolji županijski kartingaši u lovu na prestiž – svi za Leona Šprema (7)

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Najbolji županijski kartingaši, a i šire natjecat će se u subotu 28. kolovoza u ljetnom finalu na stazi Box707 u Botovu. Osim natjecateljskog, ovo druženje ima i humanitaran karakter – naime skupljat će se dobrovoljni prilozi za operaciju Leona Šprema (7), a i dio od sudjelovanja u utrci ići će u istu namjenu.

Ivo Matić, Dinko Kovačić, Stanko Šafar i Igor Smolek bili su najbolji krajem srpnja, a ovaj put vidjet ćemo tko će odnijeti nove titule u raznim klasama. Dodajmo i kako će se u povodu finala održati i prijateljske vožnje privatnih kartinga. Cijena prijave je 250 kuna, a u to je uključena i besplatna klopa za vozače privatnih kartinga i sve finaliste.

-Prijava vozača biti će na dan održavanja Summer Cup-a. Sve počinje već u 9 sati ujutro treninzima, a predfinalne vožnje već u 14 sati. Ono što je bitno navesti jest da su određene i gume za klasu 1, klasu 2 i klasu 3, a one su slobodan odabir. Klasa 4 s mjenjačem je medium soft Heidenau, one jedine ulaze u bodovanje i nagrade – rekli su organizatori i dodali kako će se gume moći kupiti kod prijave na stazi.

Od kupnje čak 20 eura, otprilike 150 kuna, bit će izdvojeno za prilog Leonu Špremu koji mora na operaciju srca u Njemačku. Također, konačne Klase će se definirati nakon prijave vozača zajedno s brojevima kartinga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI