NAJUSPJEŠNIJI ŽUPANIJSKI SPORTAŠI Rukometašici Mirandi Tatari još jedna prestižna nagrada

Najuspješnijim sportašem proglašen je Križevčanin Danijel Miklečić iz Fitness kluba Body fit


Autor: podravski.hr — 19.02.2013. / 12:40 Sport

KOPRIVNICA – Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije proglasila je najbolje sportaše u prošloj godini. Miranda Tatari je tako, nakon jučerašnje nagrade za najbolju sportašicu Grada Koprivnice, odnijela i titulu najuspješnije županijske sportašice. Najuspješnijim sportašem proglašen je Križevčanin Danijel Miklečić iz Fitness kluba Body fit.
Najuspješnija u protekloj godini je ženska ekipa RK Podravke, a u konkurenciji muške sportske ekipe najuspješnija je bila Seniorska ekipa Ronilačkog kluba Šoderica.
Perspektivnim sportašem proglašen je Leonard Ravnjak iz koprivničkog Boks kluba David, a perspektivnom sportašicom Ela Šimunčić iz Atletskog kluba Križevci.
Za najuspješnijeg trenera proglašen je Neven Hrupec iz RK Podravke, a priznanje Zaslužni sportski djelatnik dobio je Krešimir Vrhoci, dok su posebno priznanje za iznimno postignuće u sportu dobile kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Podravac iz Virja za osvojeno prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske.
Izvještavaju: DUBRAVKO VUTUC I ADELA SOČEV
miranda tatari
– Najbolja sportašica Miranda Tatari ne odustaje od minice – na dodjelu nagrada jučer i danas pojavila se u ‘kratkom’ izdanju