Najveći županijski sajam od 12. do 14. studenoga

U križevačkoj Gradskoj upravi danas je održana sjednica Organizacijskog odbora 23. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije koji će se ove godine održati od 12. do 14. studenoga. Predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren istaknuo je kako se nada da se okolnosti vezane uz pandemiju koronavirusa neće pogoršati i da će se ovaj tradicionalni sajam održati.

-S obzirom na epidemiološke mjere i upute, ovogodišnji sajam imat će novi koncept. Naime, umjesto u sportskoj dvorani, održat će se na otvorenom u kućicama i na štandovima koje će biti na prostoru Strossmayerovog i Nemčićevog trga. Nadalje, Sajam će biti isključivo prodajnog karaktera, a zbog poštivanja epidemioloških mjera ove godine neće biti popratnih manifestacija kao što su modna revija i revija frizura te promocija obrtničkih zanimanja – rekli su na sastanku.

S obzirom na ograničenost prostora i opreme (kućice i štandovi) uputili su poziv izlagačima da se što prije jave na javni poziv za izlaganje na 23. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije.

FOTO Kckž

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI