Nakon 20-dnevne kriminalističke potrage, policija pronašla vozača koji je zbrisao s mjesta nesreće

Nakon 20-dnevne kriminalističke potrage neodgovorni i kukavički vozač je pronađen, ali protiv njega će biti pokrenut samo prekršajni postupak


Autor: podravski.hr — 05.12.2018. / 8:56 Crna kronika

Ilustracija / Krivac je zbrisao s mjesta nesreće (fotografija nema veze s događajem iz teksta)

Policija je nakon intenzivne potrage uspjela jučer otkriti identitet vozača koji je 15. studenoga na državnoj cesti u Sokolovcu kod Koprivnice izazvao prometnu nesreću i pobjegao.
– Intenzivnim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica, u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Križevci, utvrdili su da je prometnu nesreću nepropisnim mimoilaženjem izazvao 53-godišnji vozač s križevačkog područja, osobnim automobilom mazda križevačke registracijske oznake. Protiv vozača biti će pokrenut prekršajni postupak – priopćili su jutros iz koprivničke policije.
Dan nakon nesreće, 16. studenoga, na društvenim mrežama osvanuo je ovakav apel vozača oštećenog automobila:
“Traži se! U Sokolovcu 15. 11. 2018. u 19:45 bila je saobraćajka, crveni golf 1,2,3 (nezna se točno koji, bio je mrak) zaletio se u bijelu mazdu 6 i otkinuo retrovizor, izgrebao cijelu stranu vozača od blatobrana do blatobrana i strgao kvaku i vrata te je pobjegao s mjesta nesreće. Pa, ako neko zna, svaka informacija dobro je došla. Također, ako čitaš ovo… Budi čovjek i priznaj da si napravio, a ne da prolazimo sve ovo na teži način. Hvala”.
Nakon 20-dnevne kriminalističke potrage neodgovorni i kukavički vozač je pronađen, ali protiv njega će biti pokrenut samo prekršajni postupak. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA