Nakon infarktne utakmice – infarktna nesreća. Slavio pobjedu naše reprezentacije pa jedva ostao živ

Izletio je izvan kolnika, udario u prometno ogledalo, preokrenuo se, udario u dvorišnu ogradu, a zatim i u betonski električni stup


Autor: podravski.hr — 03.07.2018. / 16:00 Crna kronika

Automobil kojeg je mladić vozio potpuno je uništen

Poznate su okolnosti prometne nesreće u kojoj je pijani vozač (21) imao mnogo sreće u teškom izlijetanju koje se dogodilo u noći na ponedjeljak u Preloškoj ulici u Svetom Đurđu nedaleko od Ludbrega.
Kako smo danas doznali od mještana, mladić se vraćao kući iz birca u kojem je gledao infarktnu utakmicu Hrvatske i Danske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. S prijateljima je slavio prolazak u četvrtfinale pa se malo i popilo. No, slavlje mu je ubrzo prisjelo.
Opijen s 1,24 promila alkohola, zbog neprilagođene je brzine pri izlasku iz blagog desnog zavoja izgubio nadzor nad upravljačem i izletio udesno izvan kolnika. Automobil mu je zatim u nekontroliranom kretanju udario u prometno ogledalo, preokrenuo se, udario u dvorišnu ogradu, a zatim i u betonski električni stup.
Vozilom Hitne pomoći nedugo nakon nesreće prebačen je u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena pomoć, a ozljede mu još nisu službeno okarakterizirane. Ipak, najvažnije je da nije životno ugrožen.
Ludbreški su ga policajci prekršajno prijavili. (ke)
FOTO: POLICIJSKA UPRAVA VARAŽDINSKA