Nakon pisanja Podravskog lista gospođa Ljerka dobila odštetu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Đurđevčanka Ljerka Gazibarić nakon napisa u Podravskom listu uspjela je riješiti svoj problem s nadoknadom štete na ulaznim vratima u njenom dvorištu i ogradi. Šteta je nastala prilikom radova na izgradnji nogostupa u Ulici Matije Gupca i Ljerka je odmah poslala zahtjev Komunalnim uslugama Đurđevac za naknadu štete.

– Više od mjesec dana čekala sam odgovor na poslani zahtjev, a tek kad je moja priča objavljena u Podravskom listu, kontaktirali su me iz Komunalnih usluga Đurđevac. Nedavno su mi na tekući račun isplatili sve troškove za popravak vrata i ograde. Tko zna kako bih prošla s odštetom da nije bilo Podravskog lista – kaže Ljerka Gazibarić.

Prije objave priče u Podravskom listu, dodaje Ljerka, mislila je da joj nastala šteta neće biti podmirena. Ipak, u Komanlnim uslugama Đurđevac na kraju su pokazali razumijevanje za njen problem.

– Moram na kraju pohvaliti i Komunalne usluge Đurđevac jer su ipak odobrili moj zahtjev i prihvatili činjenicu da je šteta nastala zbog izgradnje nogostupa – kaže Ljerka Gazibarić.

Konačno je Ljerka dočekala i završetak izgradnje nogostupa u svojoj ulici. Radovi su se odužili i punih deset mjeseci stanovnici su imali raskopane prilaze svojim dvorištima, što im je otežavalo svakodnevicu. Sad je, ističe Ljerka, i tim mukama konačno došao kraj.

– Dobrih 55 godina slušala sam obećanja da će naša ulica dobiti nogostup. Čekali smo skoro godinu dana da se radovi završe i hvala Bogu da sam živa dočekala i tu pješačku stazu pa sad konačno možemo normalno hodati po svojoj ulici – zaključila je Ljerka Gazibarić.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI