Nakon pisanja Podravskog lista gospođa Ljerka dobila odštetu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Đurđevčanka Ljerka Gazibarić nakon napisa u Podravskom listu uspjela je riješiti svoj problem s nadoknadom štete na ulaznim vratima u njenom dvorištu i ogradi. Šteta je nastala prilikom radova na izgradnji nogostupa u Ulici Matije Gupca i Ljerka je odmah poslala zahtjev Komunalnim uslugama Đurđevac za naknadu štete.

– Više od mjesec dana čekala sam odgovor na poslani zahtjev, a tek kad je moja priča objavljena u Podravskom listu, kontaktirali su me iz Komunalnih usluga Đurđevac. Nedavno su mi na tekući račun isplatili sve troškove za popravak vrata i ograde. Tko zna kako bih prošla s odštetom da nije bilo Podravskog lista – kaže Ljerka Gazibarić.

Prije objave priče u Podravskom listu, dodaje Ljerka, mislila je da joj nastala šteta neće biti podmirena. Ipak, u Komanlnim uslugama Đurđevac na kraju su pokazali razumijevanje za njen problem.

– Moram na kraju pohvaliti i Komunalne usluge Đurđevac jer su ipak odobrili moj zahtjev i prihvatili činjenicu da je šteta nastala zbog izgradnje nogostupa – kaže Ljerka Gazibarić.

Konačno je Ljerka dočekala i završetak izgradnje nogostupa u svojoj ulici. Radovi su se odužili i punih deset mjeseci stanovnici su imali raskopane prilaze svojim dvorištima, što im je otežavalo svakodnevicu. Sad je, ističe Ljerka, i tim mukama konačno došao kraj.

– Dobrih 55 godina slušala sam obećanja da će naša ulica dobiti nogostup. Čekali smo skoro godinu dana da se radovi završe i hvala Bogu da sam živa dočekala i tu pješačku stazu pa sad konačno možemo normalno hodati po svojoj ulici – zaključila je Ljerka Gazibarić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI