Nakon rotora na Bjelovarskoj i obnove nadvožnjaka slijede još dva rotora

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U tijeku su radovni na rekonstrukciji raskrižja na križanju ulica Braće Radić i Ivana Sabolića. Procijenjena vrijednost gradnje rotora iznosi 4,9 milijuna kuna. Investiciju vode Hrvatske ceste, dok je Grad Koprivnica osigurao ostale preduvjete za početak radova.

Još jedan veliki zahvat planiraju Hrvatske ceste, a to je uređenje raskrižja na Križevačkoj prema obilaznici i Križevcima. Također, radit će se još dva rotora i to na Trgu Mladosti i kod HAK-a.

Zbog procjene prometne struke, ali i na zahtjev građana pokrenuli smo projektiranje dva rotora i to kod Trga mladosti i HAK-a. Vjerujemo da ćemo realizacijom ovih projekata uljepšati vizuru našeg grada, ali ono važnije na ovim frekventnim prometnim mjestima promet učiniti malo sporijim, a samim time i sigurnijim – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Pogledajte kako će izgledati ta dva nova rotora…

Rotor kod HAK-a
Rotor na Trgu Mladosti
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI