Nakon što je naš hotel ponudio smještaj: Dosad se za smještaj nije javila nijedna obitelj

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Đurđevac ponudio je pomoć obiteljima iz Zagreba čiji su domovi uništeni u potresu koji je prije osam dana pogodio naš glavni grad. Kao znak pomoći Grad je ponudio smještaj u hotelu Picok za deset obitelji i to na razdoblje dok traje potreba za njihovim privremenim smještajem.

– Dosad se za smještaj nije javila nijedna obitelj. Još se uvijek procjenjuje koje su zgrade opasne za život, a i obiteljima se traži privremeni smještaj na području Zagreba, no bez obzira na to naša im je pomoć i dalje na raspolaganju – kaže Hrvoje Janči.

Ponuđena pomoć, dodaje gradonačelnik, potvrda je prijateljskih odnosa s gradom Zagrebom koja traje već dugi niz godina.

– Mi smo ponudili pomoć u granicama naših mogućnosti. Smještaj obitelji iz Zagreba dobro će doći i našem hotelu čije je poslovanje u problemima pa na ovaj način nastojimo izaći u susret i samom hotelu Picok – zaključio je Hrvoje Janči.

FOTO Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI