Nakon tri dana uhićen muškarac koji je umirovljenici ukrao automobil iz središta grada. Nije daleko otišao

Ludbreška policija priopćila je danas kako je ukradeno vozilo zajedno s osumnjičenim pronašla jučer na parkiralištu u Bartolovcu. Inače, to je mjesto udaljeno 20-ak kilometara od Ludbrega


Autor: podravski.hr — 13.02.2019. / 9:51 Crna kronika

Ilustracija / Policija je pronašla kradljivca automobila

Policija je jučer pronašla i uhitila muškarca (44) za kojeg se sumnja da je na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Ludbregu u subotu otuđio automobil volkswagen polo.

Da joj je netko ukrao automobil, prijavila je 75-godišnja vlasnica. Ona je, naime, policiji ispričala kako je svoj polo na parkiralištu ostavila upaljen i otključan jer je samo kratko trebala nešto obaviti. No, vozilo je nestalo nakon samo nekoliko minuta.

Ludbreška policija priopćila je danas kako je ukradeno vozilo zajedno s osumnjičenim pronašla jučer na parkiralištu u Bartolovcu. Inače, to je mjesto udaljeno 20-ak kilometara od Ludbrega, grada u kojem je bilo nestalo vozilo.

– Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv 44-godišnjaka policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Ovim putem apeliramo na sve građane da vode računa o svim stvarima i imovini kojom se koriste, te da svojim činjenjem ne ostavljaju mogućnost počinitelju da počini određenu kažnjivu radnju – upozoravaju u policiji. (rm)

FOTO: ILUSTRACIJA