NAKON VIŠEMJESEČNE ŠUTNJE Konačno se oglasio i koprivnički HDZ. Možda bi ipak bilo bolje da nije…

Ne znamo što HDZ misli o Piškornici, županu, SDP-ovu zapošljavanju, ali znamo što misli o - ljubavi


Autor: podravski.hr — 15.02.2018. / 14:16 Aktualno

Ova fotografija nema veze s HDZ-om, ali ima s Valentinovom u Križevcima

Nakon višemjesečne šutnje, konačno se javnosti obratio i koprivnički HDZ. Danas su redakcije, naime, dobile HDZ-ovo priopćenje u kojem medije obavještavaju kako je u povodu Valentinova temeljni koprivnički ogranak HDZ-a Lenišće “održao tradicionalnu akciju podjele medenjaka građanima Koprivnice”.
Iz koprivničkog HDZ-a pritom su naglasili kako se “na Valentinovo može obilježavati i ljubav prema domovini”. Dakle, ne samo prema voljenoj osobi, muškoj ili ženskoj.
– S porukom da ljubav ujedinjuje i pobjeđuje sve te da zajedništvo i ljubav doprinose boljoj budućnosti, pripadnici temeljnog ogranka HDZ-a poželjeli su sretno Valentinovo građanima Koprivnice – navodi se na kraju priopćenja.
Znamo, dakle, što koprivnički HDZ misli o Valentinovu. No, i dalje ne znamo što misli o policijskim istragama u Piškornici i problemu golemih količina smeća koja su stigle u Podravinu, političkoj odgovornosti župana u aferi Piškornica, zapošljavanju SDP-ove Sandre Sinjeri u upravi Koprivničkih voda, sve napetijem stanju u Podravki te drugim lanjskim i ovogodišnjim aktualijama. (rm)

Pripadnici HDZ-ova temeljnog ogranka Lenišće

Fotografija medenjaka koju nam je poslao HDZ

FOTO: NIKOLA WOLF i HDZ